Kazada Ölen Öğrencinin Okulunda yas var

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kazada Ölen Öğrencinin Okulunda yas var
12 Nis 2016 / Sal 19:41
/ 2.583 Kez Okundu
| |

Kozluca Mahallesi’nde meydana gelen kazada traktörün altında kalarak hayatını kaybeden lise öğrencinin okulunda yas var.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Bircan Kardaşla (16) idaresindeki 16 KMD 22 plakalı traktör, Kozluca yolu üzerinde kontrolden çıkarak kaza yaptı.

Kaza sonucunda traktör devrilirken, Kardaşla devrilen traktörün altında kaldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri liseli gencin öldüğünü tespit etti. Liseli genç, kazanın olduğu aynı gün ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında mahalle mezarlığına defnedildi.

‘SENİ HEP HATIRLAYACAĞIZ’

Bircan Kardaşla’nın eğitim gördüğü Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ise yas var. Gencin ölümü arkadaşları ve öğretmenlerini yasa boğarken, okulun girişine Kardaşla’nın resmi konuldu. Çiçeklerle donatılan masanın üstünde bulunan resmin üzerine ‘Seni hep hatırlayacağız’ yazıldı.

ARKADAŞLARI ANILARINI YAZIYOR

9-C sınıfında eğitim gören Bircan Kardaşla için ayrıca anı defteri de tutuluyor. Arkadaşları Kardaşla Bozkurt hakkındaki düşüncelerini anı defterine yazıyor. Bu arada Bircan Kardaşla için okulda da tören düzenlendiği bildirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.