Kazalar Vatandaşı Sitem Ettirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kazalar Vatandaşı Sitem Ettirdi
18 Ağu 2016 / Per 11:29
/ 4.681 Kez Okundu
| |

Mimar Sinan Caddesi üzerinde özel otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, aynı noktada sıklıkla kaza meydana geldiğini belirterek yetkilileri göreve davet ettiler.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 10.00 sıralarında Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yeni hastane istikametinden İNGAZ’a doğru seyir halinde olan İbrahim Erdoğmuş idaresindeki 43 KH 970 plakalı, Şeyh Şamil Sokak’tan Adnan Menderes Caddesi’ne çıkış yapmak isteyen Kübra Destanlı idaresindeki 16 KHA 79 plakalı hafif ticari otomobil ile kavşak üzerinde çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücüler, çarpışmanın etkisiyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralı sürücüler, çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Kaza sonucunda kullanılmaz hale gelen araçlar, Emniyet ekiplerinin güvenlik kontrollerinin ardından bölgeye çağırılan kurtarıcı yardımı ile otoparka çekildiler.

 

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORUZ

Kazanın ardından mahalle sakinleri tedirginliklerini dile getirdiler. Bölgede sıklıkla kaza meydana geldiğini belirten isimli mahalle sakinlerinden Durmuş Bayram, “Kaza yapanlara geçmiş olsun diyoruz. Burada sıklıkla kazalar meydana geliyor. Yetkililerden bu kavşağa bir kasis yapmalarını istiyoruz. Kavşağın başında oturuyorum ve evimin önüne çocuğumu çıkaramıyorum, işyerim var işyerim de tehdit altında. Dün burada bir araç takla attı, bugün de 2 araç kavşak içerisinde aynı bölgede kaza yaptılar. Şuanda biz tehlike altındayız. Yetkililerden bir an önce bu hususta yardım istiyoruz. Gece kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye atıyorlar, gündüz de araçlar hızlı gelerek kazaya sebebiyet veriyorlar. Bu hususta yardım bekliyoruz. Bu sadece benim değil buradaki herkesin talebi” dedi.

inegolonline.com/diger_resimler/1882016-112859_410876.jpg" style="height:400px; width:600px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.