Kazancınız helal, zekatınız Hilal olsun !

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kazancınız helal, zekatınız Hilal olsun !
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Mar 2024 / Per 10:41
/ 13.454 Kez Okundu
| |

Türk Kızılay İnegöl Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında yardım kampanyamızı sürdürüyoruz. Yaşadığımız depremler ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı sebebiyle bu yıl buruk bir Ramazan geçiriyoruz.

Kızılay insanların acılarını paylaşmak ve onlara yardımcı olmak için var. Acısına ortak olduğumuz milyonlarca insanımıza destek olmak için bu yıl da elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yardım etmek isteyenler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edeceğiz.
Bağış yapmak isteyen herkesi “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” diyerek kampanyamıza katılmaya ve ihtiyacı olana el uzatmaya davet edeceğiz. Ramazan’ın manevi ikliminde yardımlaşma ve birlik kültürünü ön plana çıkararak yaraları hep birlikte sarmayı, insanların yüzlerinde bir gülümseme oluşturmayı ve geleceğe umutla bakmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.
 
Tüm Ramazan ayı boyunca hem ilçemiz hem de genel merkezimizin desteğiyle ülkemizde yaşanan büyük depremlerin oluşturduğu etkileri hafifletmek isteyen Kızılay, tüm imkanlarını seferber etti. Bu Ramazan ilçemizde genç gönüllülerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimize her gün sıcak iftarlık dağıtımı yaparken, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere ve Gazze’deki çatışma mağdurlarına öncelik vererek hedeflediği 1 milyar 271.5 milyon TL’lik yardımla yaklaşık 8.8 milyon insana elini uzatacak.
 
Her faaliyetimizde olduğu gibi Ramazan dönemi insani yardım çalışmalarımızda hayırsever halkımızın destek ve bağışlarıyla gerçekleşiyor. Bir buçuk asrı aşan tarihimizde ülkemiz ve dünyanın farklı coğrafyalarındaki ihtiyaç sahiplerine hayırsever halkımızın destekleriyle yardım eli uzatıyoruz. İnsanlığa hizmet yolunda hayırsever halkımızı hep yanımızda bulduk. Bu vesileyle Ramazan’da, tüm dünyaya örnek olacak bir dayanışma çatısı altında buluşmak üzere herkesi kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Bağışlarınız sayesinde yüzleri gülecek olan milyonlarca ihtiyaç sahibi bu Ramazan’da bizlere bir kez daha paylaşmanın sevinicini yaşatacak.
 
Vatandaşlarımızın yaptıkları gıda yardımı, ayni ve nakdi zekât, fitre, fidye, çocuklara bayramlık bağışları ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşıyor.
Gelin siz de ihtiyaç sahipleri için düzenli bağış yapın, kardeşlik sofrasında yerinizi alın.
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.