KDV İndirimine Özcan Ayhan’dan ilk yorum

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
KDV İndirimine Özcan Ayhan’dan ilk yorum
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Oca 2020 / Per 12:03
/ 4.720 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Mobilyada KDV’nin %18’den %8’e düşürülmesinin sektörü canlandıracağını ifade etti.

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan mobilyada KDV’nin %8’e düşürülmesinden yaşanan memnuniyetini dile getirerek “2020 yılının ilk mesai gününde böyle bir müjdenin mobilyacılar tarafından olumlu karşılandı. Mobilya sektörünün yurt içinde hareketleneceğini özellikle 2020 yılında evlerin mobilyalarını değiştirmek isteyenler, düğün yapmak isteyenlere için güzel bir fırsat oldu.”
 
İNŞALLAH BU SEVİYEDE KALIR

2019’un sönük geçtiğini belirten Ayhan “2019 yılı mobilya sektöründe zayıf geçti. Alınan bu indirim kararı sonrası 2020 yılında sektör hareketlenecek. Çok olumlu bir karar inşallah bu seviyede devamlı kalır.”

ZAMANLAMA İYİ TESPİT EDİLDİ

Alınan indirim kararının zamanlamasının çok iyi tespit edildiğini ifade eden Özcan Ayhan “Zamanlaması iyi tespit edilmiş sezona girerken düşürülmesi gayet olumlu ben oda başkanı olarak kendilerine teşekkür ediyorum bize de bir moral oldu alıcıya da bir indirim oldu, hayırlı olsun “ dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.