Kendimizi kandırmaya gerek yok…

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kendimizi kandırmaya gerek yok…
26 Eyl 2016 / Pzt 13:32
/ 1.091 Kez Okundu
| |

Kendimizi kandırmaya gerek yok…

İnegölspor lige her yıl olduğu gibi yeni bir kadro ve teknik direktör hatta yönetim ile yeni bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi puan kayıplarıyla başlayan sezonun en acı tablosu ise ileride çoğalamayan, hücum organizasyonları olmayan ve vasat futbol olarak kayıtlara geçti.

Sezon başında yönetimin yaptığı şampiyonluk açıklamaları anlaşılan bu yılda balon olup uçacağa benziyor.

Bunu konuşmak için belki çok erken ama izlediğim maçlar bana hiç umut vermedi. Kupada oynanan Halide Edip Adıvar maçında rakip oyuncular son vuruşlarda biraz becerikli olsa, sahadan farklı mağlubiyetle ayrılabileceğimiz gerçeğini de unutmamak lazım.

Benim şahsi düşüncem İnegölspor’un yeri şimdilik ve önümüzdeki yıllarda Spor Toto 2. Lig’tir. Türkiye’deki 3. Lig hatta Bölgesel Amatör Lig takımlarından bile kötü tesisleri, sürekli yenilenmekten bitap düşmüş stadı ve armut piş ağzıma düş misali yeni yetenekler keşfetmekten uzak, hazır oyuncu transferleri ile şampiyonluk şarkıları söyleyen yöneticileri ile yerimiz şimdilik 2. Lig olmalıdır.

İnegölspor yönetiminin yapacağı en mantıklı iş, mütevazi kadrolar ile istikrarı koruyarak, gelir-gider dengesini bozmadan bu ligde mücadele edecek bir takım kurmaktır.

Gelelim Teknik Direktör Osman Özdemir’e…

Kariyeri ortada… Vasat futbol oynatıyor diyoruz… Bundan önceki hangi yıl İnegölspor gümbür gümbür oynadı ki?

Sen her sezon başında 20 oyuncu gönderir, yerine 20 oyuncu alırsan, üzerine iyi futbol ve şampiyonluk beklersen, hayalperest davranmış olursun. Yani hoca ne yapsın? Seneye kalsa bile yine 20 oyuncu değişeceği için, adamcağız sudan çıkmış balık gibi olacak. Burada suç ne hocada, ne futbolcuda nede taraftarda. Hatta benim gözümde yönetim bile masum. Türkiye’nin her yerinde bu düzen böyle işliyor. Fazla söze gerek yok…

2. Lig’te kalıcı olalım, gerisi kendiliğinden gelir….


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.