Kent gönüllülerinden sağlık müdürlüğüne ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kent gönüllülerinden sağlık müdürlüğüne ziyaret
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Haz 2022 / Cmt 12:19
/ 3.699 Kez Okundu
| |

?İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği olarak İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Kavak’ı ziyaret etti.

Bugün İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği olarak gerçekleştirdiğimiz ziyarette  Başkan Ramiz Yiğit, Başkan yardımcısı Ayşe Ortakçı Kılcıgil, Yönetim kurulu üyesi İlknur Akıncı, İnsan Sağlığı ve çevre komisyonu üyesi Selma Semerci ve Onko-Day gönüllüsü Ayşenur Akın ile birlikte İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak'ı makamında ziyaret ettik.

İnegöldeki doktor eksikliği, uyuşturucu ile mücadele ve kanser ile mücadele konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyarette, İlçe sağlık müdürü Dr. Mehmet Kavak’a  İKGD olarak gerek kanser taramalarında gerekse aşılama gibi çalışmalarda görev alabileceğimizi bildirdik.

 İnegöl İlçe sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak’ta  İnegöl kent Gönüllüleri derneği olarak  sağlık sistemine destek verme isteğimizi olumlu karşıladığını İnegöl için bunun memnuniyet verici olduğunu  belirtmiştir. 

Bu  arada İlçe sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak, kısa adı KETEM olan İnegöl Sağlıklı Hayat Merkezine derneğimiz  yönetim kurulumuzu ve insan sağlığı ve çevre komisyonumuzu davet etmişlerdir. 

Bizlerde en kısa sürede bir  ziyaret  planlayarak kanser taramaları hakkında bilgi alarak taramalara dernek olarak destek sağlayacağımızı belirttik.

Ayrıca  uyuşturucu ile mücadele konusunda da seminerlerin organizasyonunda derneğimiz ilçe sağlık müdürlüğü ile iş birliği içinde olacağımızı ifade ettik. Bunun yanında Bursa'ya kanser tedavisine giden hastalarımızın da doktor, onkoloji kliniği ve servis sorunları için destek talep edilmiştir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.