Kent Konseyi iyilik hareketi devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kent Konseyi iyilik hareketi devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Ağu 2019 / Sal 16:07
/ 1.757 Kez Okundu
| |

İnegöl Kent Konseyi İyilik Hareketi Komisyonu, yaz döneminde de iyilik faaliyetlerine devam ediyor.

İnegöl Kent Konseyi İyilik Hareketi Komisyon Başkanı Hatice Alkan yaz döneminde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Alkan yaptığı açıklamada ; 120 Öğrenciye Kur’an-ı Kerim Hediye Edildi. İnegölde Yaz Kur’an Kurslarına devam eden 120 öğrenciye Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Evleneceklere Çeyiz Yardımı. Evlenme çağında olup çeyiz temin etmede maddi zorluklar içerisinde olan üç yetim kızımıza İnegöl’deki hayırseverlerimiz aracılığıyla çeyiz yardımı yapıldı. Köy Okullarına Kitap ve Oyuncak Desteği. Doğudaki öğrencilerin okuma ve oyuncak ihtiyaçlarını gidermek için kitap ve oyuncak gönderildi. Ailelere Sponsor Aile Uygulaması ve Gıda Yardımı, İhtiyaç sahibi beş aileye sponsor aile ayarlayıp onları tanıştırarak yardımlaşmalarına vesile olundu. Ayrıca ihtiyaç sahibi 15 aileye gıda yardımı yapılarak ihtiyaçlarının giderilmesine aracılık yapıldı. İnegöl Kent Konseyi İyilik Hareketi olarak Kurban Bayramı sebebiyle 120 yetim çocuğa 150 şer TL’ lik bayramlık giyim hediye edilerek onların sevincine ortak olmaya çalışıldı. Ayrıca kurban kesemeyen yaklaşık 150 aileye kurban etinin dağıtımı yapılarak kurban kesemeyen kardeşlerimizle paylaşılmış oldu. “
 
“İnegöl Kent Konseyi İyilik Hareketi Komisyonu olarak yaptığımız saha çalışmalarında ayni yardımların temininde İnegöl’deki hayırseverlerin rolünün ve desteğinin büyük olduğunun altını çizmekte fayda görüyoruz. İyilik Hareketi olarak yardımlarımız sadece bayramlarda ve özel günlerde değil, yılın her zamanında devam ediyor. Bu yüzden sıkıntılı durumları olan vatandaşların her dönemde tespitleri sağlanmakta ve ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında aldığımız duyumları mümkün mertebe yerinde görüp yapılması gerekenler hususunda adımlar atılmaktadır. “
 
“Hareket olarak iyilik ve yardımlaşmanın milli ve manevi değerlerimizin olmazsa olmazı bilinciyle gönlümüzden geçen daha geniş kitlelere ulaşarak hem ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek, hem de yardımseverlerimizin sayılarını artırarak iyilikte köprü vazifemizi gönül rahatlığıyla yerine getirmektir.”
 
“Bu duygu ve düşüncelerle her anlamda bizlere desteğini esirgemeyen İnegöl Kaymakamımıza, İnegöl Belediye Başkanımıza, Kent Konseyi Başkanımıza ve özellikle bize cömertlik kapılarını açan İnegöl halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.