Kimin reklamını kime yapıyorsunuz?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kimin reklamını kime yapıyorsunuz?
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eyl 2021 / Pzt 13:33
/ 11.862 Kez Okundu
| |

Osmangazi Belediyesi Osmangazi ilçesi sınırları içinde yaptığı yatırımların reklamlarını İnegöl’de yapması dikkatlerden kaçmadı.

Son günlerde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar İnegöl’deki billboardlara, Osmangazi ilçesinde yaptığı yatırımlarının reklamlarını İnegöl sınırları içinde yayınlaması dikkatlerden kaçmadı.

Osmangazi ilçesinde yaşayan vatandaşlara duyurması gereken hizmetleri, İnegöllülere duyurması Mustafa Dündar’ın, Osmangazi Belediyesi bütçesinden şahsi PR çalışması olarak yorumlandı.  

DAHA ÖNCEDE REKLAM YAPILDI
Osmangazi Belediyesi’nin yaptığı bu reklam çalışması ilk değil, daha öncede yapılan bu reklamlara İnegöl’de ki muhalefet partilerinden tepki gelmişti.

BÜYÜKŞEHİR’E Mİ OYNUYOR?
Mustafa Dündar’ın kendi ilçe sınırları dışında reklam çalışması yapması, 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na mı oynuyor olarak yorumlandı.

KAPIDAN DÖNMÜŞTÜ
2018 yılında Recep Altepe’nin görevinden istifa etmesinin ardından Mustafa Dündar Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ankara’ya davet edilen 3 isimden biri olmuştu. Ankara’daki görüşmeler sonrası dönemin İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmişti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.