Kimse İnegölspor’dan büyük değil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kimse İnegölspor’dan büyük değil
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Haz 2023 / Cmt 21:48
/ 5.722 Kez Okundu
| |

İnegölspor tribün lideri Tevfik Taşkın İnegölspor kongresinde yaptığı açıklamada kimsenin İnegölspor’dan büyük olmadığını söyledi.

İşte Tevfik Taşkın’ın açıklamaları
Gönül isterki geçen kongrede de belediye başkanımız burada olsaydı. İnegöl mülki amiri kaymakam beyde burada olsaydı. İnegölspor bu şehrin namusu şerefi ve haysiyetidir. Kimse İnegölspor’dan büyük değil hatta kimse büyük değil. İnegöl’de gizleniyor ama 500 bin nüfus var. Ama siyasi yönde ama öyle böyle saklanıyor.
Biz kamu kurum kuruluşlarında dürüst ahlaklı insanlar isteriz. Kamu kurumlarının başındaki insanların dürüst olmaları gerekir. Başı dürüst olmadı mı toplumda virüs olur facia olur. Şehrimizde bir sürü insan yaşıyor neden bir olamıyoruz. Kongre sürecinde herkes kapı arkasında birşeyler konuşuyor mertçe yüzlerine konuşamıyor. Adam olamıyorlar biz abilerimizden mertliği gördük. 28 senedir İnegölspor amigoluğu yapıyorum binlerce insanın önüne geçiyoruz küsleri barıştırıyoruz. Memleketini seven bir insanım, biz deplasmana giderken bizi sinyalci görüyorlar sinek ikili görüyorlar vallahi billahi isteyeyim memleketin altını üstüne getiririm. Biz garip aile çocuklarıyız hepimiz bir yerlerden geldik. İnegöl bizim Kani Ademoğlu yönetimine teşekkür ediyorum. Sonuna kadar arkasında durduk bizler Kanici değiliz. Bazı abiler Tevfikler neden tesisleri basmıyorsunuz diyor. Yönetime sahip çıkıyoruz abi size göremi ona göremi buna göremi. İnegölspor 1954’de dizayn edilmiş kimse dizayn etmeye kalkmasın.
Gelen arkadaşlarda namuslu ve şerefli bir şekilde görevlerini yerine getirirler. Osman Kardeşim zor bir görevi talip oldular. Biz hiçbir yönetimin karşısında değiliz. Ama kimse iş yerindeki patronluğu burada yapmasın. Biz taraftar olarak 3 sezondur elimizden gelen her şeyi yaptık. Şampiyonluğu hep istiyoruz, İnegöl hasret buna.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.