Kırmızı Kartla Atılan Gazeteci

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırmızı Kartla Atılan Gazeteci
 :
/ 2.303 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman İnegöl Yeni gazeteciler derneği başkanı Yahya Balakuş ile alakalı hoş bir anı.

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman İnegöl Yeni gazeteciler derneği başkanı Yahya Balakuş'un vefatından sonra Gazeteci Yavuz Turhan sosyal paylaşım sitesi facebook'ta Yahya Balakuşla alakalı anısınız yazdı.

Yavuz Turhan'ın Yahya Balakuş'la Alakalı Anısı:

Yıllar önce 86 - 87 yılları, İnegölspor’un maçı, hava kar yağışlı ve soğuk. Maçın ikinci yarısı oynanıyor. Biz her zamanki gibi rakip kale arkasında gol pozisyonu çekmek için ellerimiz deklanşörde bekliyoruz. Top auta çıktı. Hacı Yahya abimiz soğuğa ve kale arkasındaki toplanmış kara rağmen sırtındaki her zaman ki kahverengi paltosu ile auta çıkıp kara saplanan topa doğru koştu. Yavaş hareket edip zaman çalan kaleciye tepkisiydi yaptığı, normalde topları alıp kalecilere vermek gibi bir hareketimiz olmazdı. Fakat ilk kez böyle bir şeyle karşılamanın garipliği ile hacı abiye bakarken, topu karla kaplı zeminden aldı, kaleciye doğru attı. Kaleci hafifçe gelen topu tutarken artistik bir hareketle yüzünü tutup yuvarlanmaya başladı. Şaşkınlık içerisinde olan biteni izlerken hakem koşarak geldi. Hacı abiyi gösterip kırmızı kartını çıkardı. Hacı abinin topu kasıtlı bir şekilde atmadığını ve kaleciye bir darbe olmadığını anlatmaya çalışırken saha görevlileri arasında dışarıya çıkarıldı. Sadullah Organ, Sinan Unuak diğer arkadaşlar, hacı abimizin giderken bile '' Yeşilçam’a artistlik yapmaya git. Kalecilik senin neyine '' deyişi hala hatırlarında.Mekânın cennet olsun. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.