Kırsal mahalleleri güzelleştirme çalışmaları devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırsal mahalleleri güzelleştirme çalışmaları devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Nis 2021 / Sal 16:29
/ 1.721 Kez Okundu
| |

İsaören Mahallesinde devam eden parke taş kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, “Merkez mahallelerimizdeki gibi, orada olan güzellikler gibi kırsal mahallelerimizde de bu güzellikler bir bir tamamlanmış olacak” dedi.

İnegöl Belediyesi, altyapıları tamamlanan kırsal mahallelerde üst yapı düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü, İsaören Mahallesinde altyapı ve doğalgaz hatları çekilmiş 9 sokakta parke taşı ve tretuvar uygulamasına başladı. Toplamda 8000 metrekare parke taşı uygulaması yapılacak bölgede, devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi.


İSAÖREN’DE TERTEMİZ BİR DÜZENE GEÇMİŞ OLACAĞIZ


Sokakların bir kısmında uygulamanın tamamlandığı görülürken, Başkan Taban hem tamamlanmış bölgeleri hem de devam eden çalışmaları inceledi. Burada bir açıklama da yapan Alper Taban, “Bugün İsaören Mahallemizdeyiz. Burada parti teşkilatımız, yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, muhtarımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde görelim istedik. Daha önce de ifade etmiştik, altyapıdaki ihtiyaçları giderdikçe üst yapıda da ister istemez kazı çalışmalarından dolayı düzenlemeye muhtaç durum ortaya çıkıyor. Bunu da iş tamamen bitsin ondan sonra yapalım istiyoruz. Burada altyapı çalışmalarımızla ilgili sürecimiz ve beraberinde en son doğalgaz çalışması büyük oranda tamamlandı. Bugün de sokaklarımızda parke taş kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizin, sokaklarımızın gerçekten tertemiz, pırıl pırıl olduğu bir düzene geçmiş olacağız İsaören Mahallemizde. Ben emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

MERKEZDEKİ GÜZELLİKLER KIRSALA DA ULAŞACAK


“Bunlar insana yatırımdır” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “İnsanın yaşadığı yerde doğal olarak bir takım ihtiyaçlar vardır. Bu ihtiyaçları da İnegöl Belediyesi olarak bizler karşılayacağız. Merkez mahallelerimizdeki gibi, orada olan güzellikler gibi kırsal mahallelerimizde de bu güzellikler bir bir tamamlanmış olacak. Ayrıca ben kırsal mahallelerimizi bu konuda daha şanslı görüyorum. Çünkü biraz daha merkezden, o yoğun tempodan uzak ve yaşanabilir alanlar. Dolayısıyla bu anlamda vatandaşlarımızın da kendi muhitlerinde yeniden evlerini yapması, yaşamını sürdürüyor olması bizim için memnuniyet verici bir durum. Yapılan çalışma mahallemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.