Kızılay TIR’ına hücum ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kızılay TIR’ına hücum ettiler
29 Ağu 2018 / Çar 15:11
/ 1.765 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya Pazarlama Komitesi (İMOSPAK), Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi işbirliğinde

İnegöl Heykel Meydanı’nda bulunan Kızılay tırına gelen İMOSPAK yönetimi ve İMOSPAK’a bağlı firmaların çalışanları, Belediye Başkanı Alper Taban’ın da eşliğinde kan bağışında bulundular.

KORKMAYALIM, HAYAT KURTARALIM
Program esnasında bir konuşma yapan İnegöl Mobilya Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkanı Barış Bekiz, “Türkiye’de 4 saniyede bir ünite kana ihtiyaç duyuluyor. 1 kan bağışı 3 kişinin hayatını kurtarıyor. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Hayat kurtarmak hepimizin kanında var. Kan bağışının yanı sıra kök hücre bağışı ve organ bağışlarımızı da yapmayı ihmal etmeyelim. Korkmayalım, hayat kurtaralım” dedi.

ÖRNEK OLSUN
Ortaya koydukları sosyal sorumluluktan dolayı İMOSPAK yönetimini kutlayan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Kan bağışlamak, bağışlandığı anda çok dikkat çekici olmayabilir ama kana ihtiyaç duyduğunuzda bu olayın ne kadar değerli olduğunu anlayabiliyorsunuz. Allah kimseyi kan ihtiyacı duyan kişi pozisyonuna düşürmesin ancak bu duruma düşen insanlar olabiliyor. Bu ihtiyacın giderilmesi için de vakti zamanında yapılan bağışlar toparlanıyor. İnsan vücudunda tekrarlanabilen, çoğalabilen, verdiğinizde de vücudun yenilenmesini, hücrelerin tazelenmesini sağlayan bir durum var. Çok yerinde bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah tüm STK’larımıza ve vatandaşlarımıza örnek olur” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.