KKTC Sanayi Bakanını Ziyaret Ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
KKTC Sanayi Bakanını Ziyaret Ettiler
21 Kas 2015 / Cmt 09:47
/ 382 Kez Okundu
| |

TOBB Bursa GGK üyeleri, KKTC Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ve KKTC Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralıyı ziyaret etti. Ziyarette İnegöl’den de işadamları yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu, KKTC Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ile KKTC Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı'yı ziyaret etti. İnegöl’den de Angelacoma Hotel sahibi Umut Ortakçı’nın yer aldığı GGK üyeleri, BTSO bünyesindeki 16 makro proje hakkında bilgiler verdi.

İLK ZİYARET SANAYİ ODASI BAŞKANINA

İlk ziyaret KKTC Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı'ya yapıldı. TOBB Bursa GGK üyelerinin faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, Bursa ve Kıbrıs arasında karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkileri için geleceğe dair güzel bir adım olarak görülen bu ziyarette Kıbrıs Sanayi Odası Başkanı Çıralı nezdinde TOBB Bursa GGK üyeleri tüm Kıbrıslı sanayicilere teşekkürlerini sundular.

O PROJELERİ GÖRMEK İÇİN GELECEK

TOBB Bursa GGK üyelerinin ikinci ziyareti ise KKTC Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun'a oldu. Altun’un makamında yapılan ziyarette, TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil, BTSO bünyesindeki 16 makro proje hakkında kapsamlı bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KKTC Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Sunat Atun, Bursa TEKNOSAB ve Gökmen projeleri ile yakından ilgilendi. İlk fırsatta Bursa'ya gelerek projeleri yerinde incelemek istediğini ifade eden Altun, başta BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk olmak üzere BTSO Yönetim Kuruluna ve Meclis Üyelerine de selamlarını iletti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.