Komşusunu Bıçakla Yaraladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Komşusunu Bıçakla Yaraladı
 :
/ 3.517 Kez Okundu
| |

İnegöl Devlet Hastanesi mevkiinde meydana gelen olayda, aynı toplu taşıma aracından inen komşular arasında çıkan kavgada, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; dün saat 09.00 sıralarında ikamet ettikleri Huzur mahallesinden, İnegöl şehir merkezine gelmek üzere ayrı ayrı duraklardan tesadüfen aynı toplu taşıma aracına binince karşılaşan Süleyman A. İle Şaban K.’nın birbirlerine bir müddet sinirli baktıkları ve daha sonra da aralarında tartışma çıktığı bildirildi. 

Toplu taşıma aracından İnegöl Devlet Hastanesi durağında inen iki kişi arasında tartışma devam etti. Kavgaya dönüşen tartışma da, iki kişi birbirini darp etmeye başladı. Kavga sırasında Şaban K., üzerinden çıkardığı bıçakla Süleyman A.yı sol kalçasından ve sol baldırından iki bıçak darbesiyle yaralayarak, olay yerinden uzaklaştı.
Yaralı Süleyman A., vatandaşların yardımı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Hareket ettiği için oldukça kan kaybeden yaralı, Acil Serviste yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Huzur mahallesi 12. Sokakta ikamet eden ve komşu oldukları bildirilen şahısların arasında, yaklaşık 6 ay önce berberde sözlü tartışma olduğu ve tartışmanın dünkü kavgaya dönüştüğü bildirildi. Komşusunu yaraladığı ileri sürülen Şaban K.nın bulunması konusunda tahkikatın sürdüğü bildirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.