Koray Oto Aksesuar Açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
19 May 2017 / Cum 17:31
/ 25.260 Kez Okundu
| |

Koray Oto Aksesuar Sinanbey Mahallesi 1. Metal Sokak No:1/A adresinde bugün açıldı. Açılış programına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmasına katılımcılarla teşekkürle başlayan firma yetkilisi “Öncelikle sevgili arkadaşlarım Cumanız mübarek olsun.  Bu mutlu günümde bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle belediye başkanımız Alinur Aktaş’a dostlarıma ve ekibime teşekkür ederim.”

İNEGÖL ZENGİN BİR ŞEHİR

Açılış programında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Her yeni iş yeri yeni heyecan yeni bir mutluluk demektir.  Kendisini biliyoruz esnaftır İnegöl’de iyi işlere imza atacak. Ülkemizde ilçemizde hala bir hareket olduğunun göstergesi. Allah’a hamd olsun iş yapmak isteyene iş var. Çalışmak lazım gayret etmek lazım mücadele etmek lazım. Kolay para kazanma dönemi bitti biliyorsunuz. Yoğun bir rekabet var. 60 binden fazla araç trafiğe kayıtlı İnegöl bu noktada zengin bir şehir.  Önemli olan kaliteli hizmeti uygun fiyata vermek.  Kardeşimiz cesaret göstermiş ve ticarete atılmış bize de düşen bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu kardeşimizi tebrik etmek ve dua etmektir.”

Yapılan duanın ardından Koroy Oto Aksesuar firmasının açılış kurdelesi kesildi.

Koray Oto Aksesuar firmasına 0224 714 87 48 – 0 531 933 43 16 telefon numaralarından ya da Sinanbey Mahallesi 1. Metal Sokak No:1/A adresinden ulaşabilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.