Korona, bisiklete talebi patlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Korona, bisiklete talebi patlattı
#İnegöl | Haber Merkezi
16 May 2020 / Cmt 14:51
/ 5.778 Kez Okundu
| |

Türkiye’de en çok bisiklet kullanım oranına sahip İnegöl’de koronavirüsün ardından bisiklet yeniden gözde ulaşım aracı haline geldi. Alkışlar Ticaret firma sahibi Ömer Alkış, “Salgın nedeniyle toplu ulaşımdan uzak duran ilçe halkı bisiklete yoğun ilgi gösteriyor. Bisiklet sektörünün önde gelen markalarından Bianchi, Kron, Cararo, Canello gibi markaların İnegöl yetkili satıcısı olarak bu sene yoğun bir taleple karşılaştık.”diye konuştu.

Koronavirüs birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de bazı alışkanlıkları değiştirdi. Geçmiş yıllarda Türkiye’nin en çok bisiklet kullanan şehri unvanı bulunan İnegöl’de bisiklet satışları yeniden zirve yaptı.
 
BİANCHİ, KRON, CARARO, CANELLO; HEPSİ ALKIŞLAR TİCARETTE
“Bisiklet sektörünün önde gelen markalarından Bianchi, Kron, Cararo, Canello gibi markaların İnegöl yetkili satıcısı olarak bu sene yoğun bir taleple karşılaştık” diyen Alkışar Ticaret firma sahibi Ömer Alkış, “İnegöl halkımız Koronavirüs salgınından hem kendilerinin hem de çocuklarının etkilenmemesi için toplu taşıma kullanmak yerine bisiklet kullanımına yönelmesi ile birlikte yoğun bir talep ile karşılaştık. Açıkçası biz de böyle bir talebi beklemiyorduk. Talebe yetişmekte zorluk çekiyoruz. Kaliteli bisikletim olsun diyenlere mutlaka Alkışlar Ticaret mağazalarına bekliyoruz.”dedi.
 
HER KATEGORİDE BİSİKLET MEVCUT
Şuan her bütçeye uygun, dağ, şehir, çocuk bisikleti kategorisinde renk ve kadro çeşitliliği ile İnegöl halkının hizmetinde olduklarını ifade eden Ömer Alkış, Üreticilerin talebe yetişemediği için stokların sınırlı sayıda olduğunu söyledi.
 
ÖZEL KAMPANYA HAZIRLANDI
Alkış talep karşısında özel bir kampanyada hazırlıklarını ifade ederek, “Özel kampanyamızda her hangi bir fiyat artışı olmaksızın peşin fiyatına her türlü kredi kartına ila taksit imkânımız var. Nakit ödeme yapmak isteyenlere % 5 özel iskonto yapabiliyoruz. Bisiklet satışının yanı sıra eldiven, aydınlatma ve kask gibi bisiklet aksesuarlarının da satışlarına da başlamış bulunuyoruz.”şeklinde konuştu.
 
YENİ NESİL BİLİNÇLİ
Alkış konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnegöl’deki yeni nesil gençleri hayranlıkla izliyorum. Mağazalarımıza bisiklet bakmaya gelen 13-15 yaşındaki gençlerin bilinçli tüketici olmaları açıkçası beni çok sevindiriyor. Yeni nesil bisiklet sporunu sevmiş görünüyor. Malzemeyi tanıyor, kaliteyi biliyor ve lisanslı sporcular olarak gruplar halinde çevre gezilerine çıkıyorlar. Bisiklet sporunu özellikle bu yaştaki gençlerimizin vücut sağlıkları açısından, kötü alışkanlıklara yaklaşmamaları açısından son derece önemli.”
 
DETAYLA BİLGİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ
Alkışlar Ticaret olarak Uzun Sokak No:8 adresi ile Eski Ankara Caddesi No:12 adresinde ilçe halkına hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Alkış, ayrıca 0224 715 84 97 ve 0532 558 56 89 numaralı iletişim numaralarından kampanya ve satış hakkında daha detaylı bilgi alabileceklerini kaydetti.







Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.