Kosova Koleji Eko-Tim Görev Başında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kosova Koleji Eko-Tim Görev Başında
13 Kas 2015 / Cum 18:40
/ 1.084 Kez Okundu
| |

Eko-Okullar Programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan Eko-Tim programı gerçekleşti.

Okullarda bulunan öğrencilerin çevresel konularda bilgi edinmesi için hem de ailelerini yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını çevresel konularda bilinçlendirmek için etkin rol oynayan eko-tim programı Kosova okulunda gerçekleşti.

HEDEFİMİZ YEŞİL BAYRAK

Proje hakkında konuşan Özel Kosova Koleji Müdürü Erol Baştürk “Okulumuzda yürütülmekte olan Eko Okullar Projesi kapsamında; bu projeye seçilen öğrencilerimizle yıl içerisinde geri dönüşüm ve atık maddelerin değerlendirilmesi amacıyla çeşitli projeleri gerçekleştireceğiz. Bu projeler sonucunda okulumuza Yeşil Bayrak ödülünü kazandırmayı hedeflemekteyiz ”dedi.

ETKİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 Etkin çalışmalar yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Özel Kosova Koleji Kurucusu Devrim KosovaEko-Tim olarak  Eko-Okullar Projesi kapsamında  orman sevgisi ve çevre bilinci kazandırmak amacıyla okulumuzun arazisinde bulunan doğa harikası ormanımızı  ve kuşlar için hazırladığımız doğal barınakları gezdik..Öğrencilerimize orman ve çevre ile ilgili bilgilendirme yaptık.Öğrencilerimizin de bu konuda görüş ve fikirlerini aldık. Kosova Koleji olarak ilerleyen günlerde proje kapsamında öğretmenlerimiz rehberliğinde orman ve hayvan sevgisi ile çevre bilincini konu alan   etkin çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.