Kosova Koleji’nde Farkındalık Semineri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kosova Koleji’nde Farkındalık Semineri
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Kas 2019 / Pzt 19:13
/ 1.366 Kez Okundu
| |

Potansiyel Üstün Yetenekliler Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından Kosova Koleji öğretmenlerine üstün yetenekli bireyleri anlamak ve onlara doğru yöntemlerle yaklaşmak amacıyla PÜYED kurucusu Cansu ALDEMİR tarafından interaktif bir şekilde farkındalık semineri düzenlendi.

?PÜYED adına açıklamalarda bulunan Cansu Aldemir;  ‘Üstün Potansiyelli öğrencilerin çoğu farklı ve özel bir eğitime ihtiyaç duyar. Başarıya ulaşmaları, mutlu olmaları, ihtiyaçlarını gidermeleri için özel eğitim şarttır. Fakat Türkiye de üstün potansiyelli çocukların kendilerini ait hissedecekleri bir okul, eğitim programı veya kurum bulmak neredeyse imkânsızdır.
Püyed Akademi olarak, tek bir merkezden tüm üstün potansiyelli çocuklara yetemeyeceğimiz ve talepleri karşılayamayacağımız için deneyimlerimizi ve öğrendiklerimizi tüm eğitimcilerle paylaşmaya karar verdik. Bu kapsamda mesai bitimi olmasına rağmen salonu dolduran Kosova Koleji öğretmenleri ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederim.’ dedi.
Farkındalık seminerleri ile ilgili düşüncelerini dile getiren Özel Devrim Kosova İlkokulu/Ortaokulu Müdürü İbrahim ERGİN; üstün yetenekli bireylerin farkına varılması ve tespit edilmesi adına çok önemli bir farkındalık semineri olduğunu, seminerlerin öğretmenler üzerinde yeni bakış açısı oluşturduğunu ve aralık ayı itibariyle öğretmen seminerlerinin ardından veli seminerleri düzenleyerek farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.