Koyunlarını Görünce Göz Yaşlarını Tutamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Koyunlarını Görünce Göz Yaşlarını Tutamadı
 :
/ 2.432 Kez Okundu
| |

Önceki gece belirsiz saatlerde kaybolan koyun sürüsü, İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yoğun araştırması ve güvenlik

Önceki  gece belirsiz saatlerde kaybolan koyun sürüsü, İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yoğun araştırması ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda bulunarak, sahibine teslim edildi. Son bir hafta içerisinde yaşanan cinayet olaylarının yanı sıra, diğer olaylarla da ilgilenen Jandarma Komutanlığı ekipleri, kayıp 22 koyunu bularak, tek serveti bu koyunlar olan sahibine teslim ettiler.

24 KOYUN KAYBOLDU

Edinilen bilgilere göre; İnegöl’e bağlı Çeltikçi köyünde Cemal Sapmaz’a ait 24 koyundan oluşan sürü, 19 Ocak 2014 Pazar gecesi belirsiz  saatlerde, ağılın kapısının açık bırakılması sonucunda, ağıldan çıkarak  kayboldu. Çiftçi Cemal Sapmaz, 20 Ocak 2014 Pazartesi sabahı ağıla  geldiğinde, ağılın boş olduğunu gördü. Sapmaz, çevrede yaptığı aramalardan bir netice alamayınca durumu Jandarma Komutanlığına bildirdi.

JANDARMA KOYUNLARI BULDU

Başvuruyu değerlendiren jandarma ekipleri, Çeltikçi ve Hoca köyünde bulunan güvenlik kameraları görüntülerini incelediler. Güvenlik kameralarında yapılan inceleme sonucunda koyun sürüsünün Hoca köyü istikametine gittiğini tespit eden jandarma ekipleri, aramalarını Hoca köyü çevresinde yoğunlaştırdılar. Yapılan araştırma sonucunda Hoca köyünün merasında 22 koyundan oluşan sürüyü buldular. Koyunların sahibi Cemal Sapmaz’ın kayıp olan koyunlarının sayısının 24 olarak bildirmesi üzerine araştırmalarını sürdüren ekipler, Hoca köyü merasına yakın mevkide köpekler tarafından parçalanmış iki koyun cesedi daha buldular.

Ekipler, koyun sürüsünü, sahibi olan Çeltikçi köyünde ikamet eden çiftçi Cemal Sapmaz’a teslim ettiler.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Koyunlarının getirildiğini gören Cemal Sapmaz, gözyaşlarını tutamazken, “Bu koyunlar benim tek servetim, bunlardan başka bir şeyim yok. Koyunlarımı bulan jandarma ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.