Kral ile beraber barakada yaşam mücadelesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kral ile beraber barakada yaşam mücadelesi
19 Oca 2019 / Cmt 17:24
/ 15.418 Kez Okundu
| |

İnegöl’de mobilya firmasında verilen bir barakada yaşayan adam, devletten destek bekliyor. Emekli olmak için 800 günlük sigortasının yatırılmasını talep eden 51 yaşındaki Hüseyin Uslu’nun tek dostu ‘kral’ adını verdiği yavru köpeği.

Mobilya sanayinde faaliyet gösteren atölye sahibi Mustafa Dülger’in sahip çıkıp, işyeri içinde yaptığı barakayı Hüseyin Uslu’ya tahsis etti. Sokaktan kurtulup sıcakta olsa bir barakaya yerleşen Uslu, devletten eksik kalan sigorta günlerinin tamamlanıp emekli olmayı istediğini söyledi.

DIŞARILARDA KALIYORDUM

Hüseyin Uslu, “Babalık görevimi yaptım. Burada ben memnunum. Keşke herkes benim gibi mücadeleyi bırakmasa. Bu bayrağın altında yaşamak insanlara örnek olsun. Kimseye yük olmuyorum. Ailemden ayrı yaşıyorum. Devletimiz sağ olsun yardım yapıyor. Kaymakamlık destek sağlıyor. Televizyon ve buzdolabı istiyorum. Dışarılarda kalıyordum. Sağ olsun işyeri sahibi Mustafa ağabey bana bir oda yaptı, işyerinde kalıyorum.” Dedi.

EMEKLİ OLMAK İSTİYORUM

Uslu, “Geçmişte 27 yıl bir yerde çalıştım. Ödememişler sigortamı. Devletimizden eksik olan sigortamın tamamlanmasını istiyorum. Emekli olursam, kimseye muhtaç kalmam. Arada bir hurda toplayıp satıyorum. Kimse elimden tutmadı. Emeklilik konusunda destek bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

TEK DOSTU KRAL

Tek dostum kral adını verdiği yavru köpeği olduğunu aktaran Uslu, “Onla geçiyor günlerim.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.