Kredi kartında taksitler tamamen kalkıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kredi kartında taksitler tamamen kalkıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Ara 2023 / Çar 14:23
/ 12.859 Kez Okundu
| |

Bakan Mehmet Şimşek’in son açıklamalarının ardından Kredi kartına taksit işlemlerin kaldırılacağı ifade edilirken İslam Memiş bu düzenleme için tarih verdi.

Kredi kartına taksit uygulamasının tamamen kaldırılacağı iddia edildi. İslam Memiş, bu düzenlemenin Nisan'a kadar yapılabileceğini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartına taksit uygulamasını sınırlandırmayı planladıklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından kredi kartına taksitlerin tamamen kaldırılacağı iddiaları gündeme geldi.

Finans analisti İslam Memiş, bu iddialara ilişkin değerlendirmede bulundu. Memiş, kredi kartına taksitlerin tamamen kaldırılacağını düşündüğünü söyledi.

Memiş, "Bence evet. Çünkü bugünkü ekonomik koşullar ve yeni dünya sisteminin oluşumu böyle olmasını istiyor. Ancak bu işler hemen olmaz, kademe kademe yaparlar. Önce taksitler azaltılır, bazı ürünlerde de taksit uygulaması tamamen kalkar. Nisan'a kadar kredi kartının avantajları neyse sonuna kadar kullanılmalı. Belki yeni düzenlemeler Nisan'a bile kalmayabilir" dedi.

Memiş'in açıklamaları, kredi kartına taksit uygulamasının kaldırılacağı iddialarını güçlendirdi. Bu düzenlemenin hayata geçirilmesi halinde, tüketicilerin harcama alışkanlıkları ve ekonomi üzerinde önemli etkileri olacağı öngörülüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.