Kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Kas 2019 / Sal 19:43
/ 15.423 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl Belediyesi’nin büyükşehir kanunundan öncesi imar yetkisi haricindeki yetkilerinin tekrar yerel belediyelere verilmesi hakkında Mehmet Özhaseki’ye öneride bulundu.

Adem Demir / inegolonline.com
Büyükşehir yasasında yapılması planlanan değişikliğin detayları ortaya çıkmaya başlıyor. Edinilen bilgilere göre, ilçeler, merkez ile ve taşra ilçeleri olarak iki kategoride değerlendirilecek.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

İnegöl hakkında Özhaseki’ye bilgi veren başkan Taban büyükşehir yasasında yapılması planlanan değişiklikler alakalı, çalışmalara katkı sunmak adına  Mehmet Özhaseki’ye önerilerde bulundu.

Başkan Taban, Mehmet Özhaseki ile yaptığı görüşmede İnegöl Belediyesi’nin teknik eleman ve araç gereç olarak güçlü olduğunu ifade ederek, İnegöl’ün yerelden yönetilmesi bu konuda itfaiye, garaj, alt-yapı, büyük parkların bakımları ve işletilmesini yapabilecek güçte olduğunu ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.