Kritik toplantının içeriği belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kritik toplantının içeriği belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Kas 2019 / Cmt 17:02
/ 2.620 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa teşkilatlarında eski ilçe başkanları toplantıda bir araya gelirken gündem yeni kurulacak partiler ve bu partilere olası kaymalar oldu.

AK Parti’nin Bursa teşkilatlarında kurulduğu ilk günden bugüne kadar görev yapan ilçe başkanları ile geçmişte ilçe başkanlığı yapmış belediye başkanları, Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.
Toplantıda önceki dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarının görüşleri dinlendi ve rapor haline getirilmek üzere genel merkez temsilcilerine teslim edilecek.

KAYMALAR OLMASIN
Öte yandan kulislerde konuşulan bilgilere göre söz konusu toplantıda, kurulacak yeni partilere kayma olmaması adına eski ilçe başkanları ile görüşüldüğü bu konuda istişareler yapıldı.

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRDİ
Öte yandan gazeteci Nezir Asaroğlu sosyal medya hesabından toplantı için şu ifadeleri kullandı; Ak Parti Genel Merkezi teşkilatlarda dağılmayı ve başka adreslere savrulmayı önlemek için göstermelik yarım elma gönül alma türü toplantılar yapmak yerine partinin her kademesinde ortak aklı öne çıkaracak yeni bir yapılanma modeline girmeli. Partiye ve davaya ömrünü vermiş insanların ihtiyacı olan şey sırtlarının sıvazlanması ve önlerine konulan bir tas çorba değildir.
Öte yandan İnegöl’den toplantıya Sedat Kızılcıklı, Burhan Alıcı, Bülent Temelli ve Adem Demirel katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.