Kuaför Cinayetinde Perde Aralanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
18 Oca 2016 / Pzt 18:05
/ 8.747 Kez Okundu
| |

25 yaşındaki erkek kuaförü Tamer Yıldırım’ın bıçaklanarak öldürülmesi olayında perde aralanıyor.

İnegöl’de Cumartesi akşamı yaşanan cinayette, iddiaya göre iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 25 yaşındaki Tamer Yıldırım bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Bıçaklı saldırganlar olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yerde kalan Tamer Yıldırım kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayetle ilgili İnegöl emniyeti geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, olaya karıştığı tespit edilen A.Ş., N.Y., U.K., A.K., O.E., H.K. ve M.S., gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 7 şüpheli, bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

SIR PERDESİ ARALANIYOR

Öte yandan, olayla ilgili sır perdesi de aralanıyor. İddiaya göre olay gecesi Tamer Yıldırım’ın kavga ettiği şahısların Avarlar kavşağı mevkiinde alkol aldıkları ve bu sırada o bölgede kağıt toplayarak geçimini sağlayan bir vatandaşı görerek onu tartakladıkları öğrenildi. Tamer Yıldırım’ın da bu sırada engelli olduğu öğrenilen şahsın darp edildiğini görünce araya girerek ayırmak istediği ve orada karşı gruptan bir kişiyle kavgaya tutuşarak darp ettiği belirtildi. Olayın devamında darp edilen şahsın arkadaşlarını arayıp çağırdığı ve çıkan kavgada Tamer Yıldırım’ın bıçaklanarak hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Tamer Yıldırım’ı kimin bıçakladığı ise henüz bilinmiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.