Kuaförlere ücretsiz eğitim

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kuaförlere ücretsiz eğitim
20 Mar 2018 / Sal 14:18
/ 2.626 Kez Okundu
| |

İnegöl Berberler ve Kuaförler odası tarafından İnegöl’de faaliyette bulunan berber ve kuaförlere ücretsiz eğitim verildi.

İnegöl Berberler ve Kuaförler odası başkanı Erhan Güven “Bugün İnegöl Berberler ve Kuaförler odası olarak daha önce başlatmış olduğumuz eğitim seferberliğin bugün üçüncüsünü düzenliyoruz. Royal otelde eğitim çalışmalarına başlatacağız. Salkom firması sahibi Ekrem beye teşekkür ediyorum. Onlardan bize böyle bir talep gelince bizde yönetim ve denetim kurulu olarak konuyu değerlendirdik. Eğitimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bugün burada eğitime katkı verecek Salkom firması hem ürün tanıtımı hem de eğitmenlerini de getirdiler. 7tane eğitim verecek eğitmen arkadaşımız renklendirme boya kesim eğitimi verecekler. Verimli bir eğitim olacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi mesleğimizdeki en büyük eksikliğimiz eğitim eksikliğimiz. Ben 46 yıldır erkek kuaförlüğü yapıyorum hala eksiklerimiz var. Bugün buraya gelen arkadaşlar mesleklerini iyi icra ediyorlar ama her eğitimden alınacak pay var. Bugünkü eğitimden hem erkek hem de bayan kuaförlerimiz faydalanacaklardır. Bu eğitimler devam edecek.”

 

Salkom firması yönetim kurulu Ekrem Genç “Bugün burada biz ücretsiz etkinliklerin ilkini İnegöl’de başladık. Erhan Başkanımız la görüşmeler yaptık kendisi bizleri kabul etti, kendilerine teşekkür ediyorum. Biz 81 ilde ücretsiz eğitim programlarımız devam edecek. İlkini İnegöl’de gerçekleştiriyoruz. Biz kendimizle beraber meslektaşlarımıza bir şeyler vermek istiyoruz. Onlara ücretsiz eğitimler sunmak güzel bilgileri paylaşmak istiyoruz. Amacımız bu. Bugün burada çok güzel atmosfer var. İnegöl’ün gururu Mehmet Ali Denel kardeşimiz de burada bu projede başkanımdan sonra bizlere desteği her zaman var. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. Biz her zaman meslektaşlarımızın yanındayız.”

Kuaförlük alanında Türkiye şampiyonu Mehmet Ali Denel ise “Bizde Ekrem Genç beyefendiye teşekkür ediyoruz. Türkiye’de ilki ilçemizde yaşattığı için meslektaşlarımla birlikte güzel verim alacağız. Umarım devamı gelecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.