Küçük dev adam Emirhan Koş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Küçük dev adam Emirhan Koş
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Ağu 2019 / Sal 12:09
/ 2.791 Kez Okundu
| |

İnegöllü Milli Atlet Emirhan Koş, uluslararası alanda 8 günde 2 altın madalya kazanarak adından söz ettirdi.

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Balkan U18 Atletizm Şampiyonası, İstanbul Olimpiyat Stadı Kompleksi’nde 14 Temmuz Pazar günü gerçekleşti.
Yarışmalara Türkiye’nin yanı sıra Ermenistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Kosova, Moldova, Sırbistan, Yunanistan, Romanya, Bosna-Hersek, Gürcistan, İsrail, Karadağ, Arnavutluk, Hırvatistan, Ukrayna ve Kuzey Makedonya katıldı.

İNEGÖLLÜ EMİRHAN, BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

İnegöllü Milli Atlet İnegöl Spor Lisesi öğrencisi Emirhan Koş 400 metreyi 49.15 saniyede koşarak Balkan Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı.

ALTIN MADALYA ALAN EKİPTE KOŞTU

İsveç'in Boras şehrinde düzenlenen Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda, 4x400m bayrak yarışı finalinde Türkiye 3:08.34 ile Avrupa'da yılın en iyi U20 derecesine imza atarak altın madalya kazandı. Türkiye’nin altın madalya almasında önemli rol oynayan isimlerden biride İnegöllü Emirhan Koş oldu.

ÇALIŞMALARIN MEYVESİNİ ALDIK

Emirhan Koş’un antrenörü Mehmet Çetin ise “İnegöl’de yeni bir yıldız doğuyor. Kıştan bu yana yaptığımız çalışmaların meyvelerini alıyoruz. Emirhan soyadına uygun hareket ediyor, Emirhan koştukça ülkemize başarılar geliyor” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.