Küçük Ecenur Hastaneye Tedaviye Gelecekti Ama...

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Küçük Ecenur Hastaneye Tedaviye Gelecekti Ama...
 :
/ 2.743 Kez Okundu
| |

Dün Bursa-İnegöl yolu üzerinde meydana gelen kazada 11 yaşındaki küçük Ecenur Hayatını kaybetti. Kaza sonrası ise yürekleri burkan acı gerçek ortaya çıktı.

İddiaya göre küçük Ecenur’un birkaç gündür süren rahatsızlığı sonrası Annesinin isteği üzerine küçük kızın babası tedavisi için Akıncılar mahallesinden İnegöl devlet hastane götürerek tedavi ettirmek istemişti ve yol üzerinde meydana gelen kazada küçük Ecenur hayatını kaybederken babası ise ağır yaralandı.

OLAY

Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Bursa karayolu üzerinde Bursa istikametinden İnegöl istikametine gitmekte olan 48 yaşındaki Yücel Beki yönetimindeki 16 KCR 56 plakalı özel otomobile aynı istikamette seyir halindeki 29 yaşındaki Bilal Uzer yönetimindeki 34 HT 5303 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Kaza sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Yücel Beki’nin kullandığı özel otomobil önce yolun ortasında ki su kanalına daha sonra karşı şeride geçerek durabildi. Kazada Yücel Beki ile aynı araçta bulunan 11 yaşındaki kızı Ecenur Beki yaralandı. Özel otomobilde sıkışan yaralılar İnegöl Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldıktan sonra 112 Acil Servis Ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Acil Serviste yapılan müdahalenin ardından Yücel Beki müşahede altına alınırken, ağır yaralı olarak Acil Servise getirilen Ecenur Beki ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ecenur’un öldüğünü öğrenen yakınları ise Acil Serviste sinir krizi geçirdiler. Kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.