Küçük Kurbağa’nın Maceraları Beğeni İle İzlenildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Küçük Kurbağa’nın Maceraları Beğeni İle İzlenildi
02 Nis 2018 / Pzt 18:18
/ 1.956 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu ‘Küçük Kurbağa Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede’ adlı tiyatro oyununu İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

İnegöl Belediyesi'nin her cumartesi İnegöllü çocuklar için düzenlediği çocuk tiyatrolarında bu hafta Tiyatro Mie tarafından sahnelenen ‘Küçük Kurbağa Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede’ adlı oyun vardı. Salim Dörtcan’ın yönettiği ve müziklerini Erdem Tarabuş’un yaptığı oyunda İnegöllü çocuklar eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

TİYATRO OYUNUNUN KONUSU
Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen ‘Küçük Kurbağa Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede’ çocuk tiyatro oyununun konusu ise şöyle; Küçük kurbağa yaramaz sazlık faresi ile karşılaşır, tanışıp arkadaş olurlar. Fare kurbağaya kuyruğunun nerede olduğunu sorar. Kurbağa hayvanlara bakar hepsini kuyruğu vardır. Onlara imrenir kuyruğunun olmasını ister. Kuyruk yapmaya karar verir, kuyruk yapmaya çalışır ama beceremez komik durumlara düşer.

ÇOCUKLAR; HAYAL DÜNYASINDA GÜZEL BİR YOLCULUĞA ÇIKTILAR
Çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakılan oyunda çalışmanın, paylaşmanın ve sevginin önemine değinilirken, İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular.

Hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

NİSAN AYI DOP DOLU GEÇECEK
İnegöl Belediyesi, Nisan ayı içerisinde çocuk tiyatro oyunları ve 23 Nisan özel programları ile İnegöllü çocukların karşısına çıkacak. Bu kapsamda Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 07 Nisan Cumartesi günü “Aksi ihtiyar” ve 14 Nisan Cumartesi günü ise “İbiş” adlı çocuk tiyatro oyunları sahne alacak. Ayrıca 21 Nisan Cumartesi günü Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde çocuk ve sanat etkinliklerimiz, farklı kırsal mahallelerimizde planetaryum gösterileri ve 23 Nisan Çocuk Tiyatro Festivalimiz ile Nisan ayı dopdolu geçecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.