Küçük Semanur Traktör Pulluğu Altında Can Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Küçük Semanur Traktör Pulluğu Altında Can Verdi
 :
/ 2.885 Kez Okundu
| |

Bursanın İnegöl ilçesine bağlı Karalar köyünde meydana gelen olayda, traktör pulluğu altında kalan bir çocuk ezilerek hayatını kaybetti.

İnegöl bağlı Karalar köyünde ikamet eden Ok ailesinin ikiz çocukları Osmancan ve Semanur Ok, arkadaşları ile birlikte bahçede bulunan, traktörden sökülüp odunların üzerine koyulmuş olan pulluğun üzerinde oynamaya başladılar.
 
İkizlerden Semanur Ok, odunla pulluk arasında kalan boşluğa girerek oyun oynamaya başladı. O sırada odunların üzerinden kurtulan pulluk, semanur Ok'un üzerine düştü. Göğüs bölgesine düşen pulluğun baskı yapması sonucunda ezilen ve nefesi kesilen kızı gören ikizi ve arkadaşları durumu ailesine bildirdi.
 
Baba Sedat Ok olayı duyar duymaz evden fırlayıp, sıkışan kızını pulluğun altından çıkararak, özel araçla özel bir hastaneye götürdü. Özel bir hastanenin acil servisinde yapılan müdahalenin ardından, özel hastane yetkililerinin talimatı üzerine ölmek üzere olan çocuk, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edildi.
 
Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen minik kız kurtarılamadı. Çocuklarının ölüm haberini alan Ok ailesi ve yakınları gözyaşlarını tutamazken, minik kızın ikizi olan Osmancan Ok da gözyaşlarına boğuldu. Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.