Kurşunlu Travertenleri Yol Tarifi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurşunlu Travertenleri Yol Tarifi
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Eki 2023 / Cum 14:15
/ 8.093 Kez Okundu
| |

Kurşunlu Travertenleri, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan doğal bir güzelliktir. Beyaz travertenler, yemyeşil ormanlar ve tertemiz havasıyla ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Kurşunlu Travertenleri'ne nasıl gidilir?

Kurşunlu Travertenleri'ne gitmenin en kolay yolu, kendi aracınızla gitmektir. Bursa'dan Kurşunlu Travertenleri'ne gitmek için Bursa-Ankara karayolunu takip etmeniz gerekmektedir. İnegöl'e ulaştıktan sonra, Kurşunlu Travertenleri tabelalarını takip ederek yaklaşık 20 kilometre sonra ulaşım sağlayabilirsiniz.

Toplu taşıma ile Kurşunlu Travertenleri'ne nasıl gidilir?

Bursa'dan Kurşunlu Travertenleri'ne toplu taşıma ile gitmek için İnegöl'e giden otobüslere binmeniz gerekmektedir. İnegöl'e ulaştıktan sonra, Kurşunlu dolmuşlarına binerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kurşunlu Travertenleri yol tarifi:

Bursa'dan: Bursa-Ankara karayolunu takip edin. İnegöl'e ulaştıktan sonra, Kurşunlu Travertenleri tabelalarını takip ederek yaklaşık 20 kilometre sonra ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul'dan: İstanbul-Ankara karayolunu takip edin. İnegöl'e ulaştıktan sonra, Kurşunlu Travertenleri tabelalarını takip ederek yaklaşık 200 kilometre sonra ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ankara'dan: Ankara-Bursa karayolunu takip edin. İnegöl'e ulaştıktan sonra, Kurşunlu Travertenleri tabelalarını takip ederek yaklaşık 200 kilometre sonra ulaşım sağlayabilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.