Kurtuluş, Yenicespor yönetimini topa tuttu!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurtuluş, Yenicespor yönetimini topa tuttu!
16 Mar 2017 / Per 10:35
/ 1.427 Kez Okundu
| |

Kurtuluşspor yönetimi, İznikspor maçının sahalarında oynanmasına izin vermeyen Yenicespor yönetimi hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş yaptığı açıklamada; “Sezon başından beri İnegöl takımlarının her zamand yanında olduk. Gençlergücü son maçını oynarken; taraftarlarımız onlara destek verdi. Şampiyonluğu birlikte kutladık. İsaörenspor takımının antrenman için sahamızı kullanmasına izin verdik. Yine şampiyonluk maçlarında destek olduk. Doğugücüspor ile birlikte Bursalı futbolcularla alakalı ortak servisler düzenledik. Bunları örnek vermemdeki sebep İnegöl takımlarıyla olan ilişkilerimizi iyi tutup; tüm İnegöl takımlarıyla birlikte olduğumuzu gösterdik. Biz her daim şunu dedik; Yenicespor takımıyla birlikte Play-Off’a çıkarız. Birlikte güzel maçlar izlettiririz. Fakat bu son olayda büyük şok yaşadık”

“İznikspor ile maçımızı cezamız nedeniyle Kurtuluş Sahası’nda oynayamıyoruz. İznikspor ile görüştük. Onlar büyük bir nezaket göstererek maçın Yenice Sahası’nda oynanmasını kabul ettiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Yenicespor ise bunu duyunca Federasyon’a başvurup maçı orada oynamamızı engelledi. Biz bu davranışı kabul etmiyoruz. Bundan sonra hiçbir platformda yan yana gelmeyiz. Diğer İnegöl kulüpleriyle olan ilişkilerimiz aynen devam edecektir.  Bizim kardeş kulüplerimizdir. Fakat Yenicespor’u İnegöl takımı olarak görmüyoruz. Onlarla bir arada bulunma ihtimalimiz yoktur” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.