Kurtuluşspor yönetimi iftarda buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurtuluşspor yönetimi iftarda buluştu
04 Haz 2017 / Paz 15:13
/ 1.796 Kez Okundu
| |

Kurtuluşspor’da kısa süre önce gerçekleştirilen olağan kongrede güven tazeleyen Talha Öziş başkanlığındaki yönetim kurulu, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Celal İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen yemeğe Başkan Talha Öziş, yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katılım gösterdiler.

İNEGÖL’ÜN YETİŞTİRDİĞİ OYUNCULARLA MÜCADELE EDECEĞİZ
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, “ Kurtuluşspor’da geçen sene yaşadığımız başarıyla birlikte busene BAL Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bununla ilgili 25 kişilik yeni bir yönetim oluşturduk. Kurtuluşspor’u daha iyi yerlere getirmek adına mücadelemizi vereceğiz. Bu sene de yine geçen seneki politikamızı göz önünde bulundurarak İnegöl ilçemizin oyuncularına yönelik bir takım kurmayı planlıyoruz. İlk etapta kendi şehrimizin yetiştirdiği oyuncuları bir araya getirme projemizi sürdüreceğiz. Hocamızla devam edip kadromuza 4-5 takviye ile birlikte BAL Ligi mücadelemize başlayacağız. Temmuz’un 23’ü gibi sezon açılışımız olacak. Sezon açılışı ile beraber hocamızın direktifleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM
Talha Öziş başkanlığında oluşan yönetim kurulunda; İbrahim Demirtaş, Alican Ortakçı, Olcay İleri, Alparslan İlhan, Orhan Turan, Doğan Temizkan, Yusuf Sak, Cüneyt Ekmekçi, Serkan Maksutlar, Onur İdil, Kadir Usluer, Fatih Yetiş, Hasan Ekim, Cemil Hasanlar, Ahmet İncebay, Doğuşcan Şen, Erdem Eligür, Umut Aytaç Şencan, Burak Koyuncu, Eşref Şen, Murat Kök, Burak Kapdan, Erol Özbeşiroğlu ve Şevki Yılmazsoy isimleri yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.