Kuruluş Osman’ı yaşayarak izliyorlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Ara 2019 / Per 19:29
/ 8.396 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı kırsal Çiftlik Mahallesi’nde bir grup vatandaş, kahvede buluşup Kuruluş Osman’ı izledi. Vatandaşlar kendilerini fazla kaptırınca adeta diziyi yaşadı.

Osmanlı’nın temellerinin atıldığı İnegöl’de bir grup vatandaş, ‘Kuruluş Osman’ın yayınlandığı çarşamba akşamları kahvede buluşup diziyi izliyor. Kendilerinden geçen vatandaşlar dizidekiler gibi giyinip kılıç kuşanıyor.

İnegöl bölgesini yakından anlatan Kuruluş Osman’a, İnegöllüler ayrı bir önem veriyor. Çarşamba gününü sabırsızlıkla bekleyen İnegöl’e bağlı Çiftlik Mahallesi sakinleri, yeni bölümün yayınlanacağı akşam alp kıyafetleriyle kıraathanede buluşuyorlar. Alp kıyafetleri giyip diziyi seyrediyorlar.

Konu hakkında açıklamada bulunan Çiftlik Köy Muhtarı Mesut Çelebi “Diriliş ile başladık Kuruluş’a devam. Bu kutlu duyguyu bize yaşatan çok değerli Ayyıldız Mehteran Takımına, Başkan Recep Erol Gürsu’ya, Nuri Davun’a, Emrullah Aydın’a, Ali Aydın’a, Cihad Aydın’a, Orhan Karakaş’a, Salih Aşık’a ve Muhammed Talha Demirciye Çiftlikköy Mahallemiz ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, bizleri doğru yoldan ayırmasın.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.