Kurumlar Arasında, Çeyrek Final Heyecanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurumlar Arasında, Çeyrek Final Heyecanı
 :
/ 409 Kez Okundu
| |

Olimpik Halı Saha tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında grup müsabakaları tamamlandı. 4 grupta ilk iki sırayı alan 8 takımın çeyrek final karşılaşmaları ise bu akşam oynanacak.

Olimpik Halı Saha tarafından düzenlenen geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda grup müsabakaları tamamlandı. 4 grupta oynanan karşılaşmalar sonucunda, gruplarında ilk 2 sırayı alan 8 takım çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde mücadele edecek olan takımlar ise şöyle; Zabıta, TEİAŞ, Adliye, 112 Acil, Milli Eğitim İlkokul, Milli Eğitim Ortaokul, Milli Eğitim Lise ve jandarma.

ÇEYREK FİNAL FİKSTÜRÜ

Grup müsabakalarının ardından 8 takımın mücadele edeceği çeyrek final müsabakaları bu akşam başlıyor. İlk karşılaşma 18.00-19.00 arasında Zabıta ile TEİAŞ arasında oynanacak. Bu maçın ardından Milli Eğitim İlkokul takımı ile Milli Eğitim Lise takımı 19.00-20.00 arasında karşı karşıya gelecek. Yarın ise saat 18.00’da Adliye ile 112 acil servis çeyrek final karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Çeyrek finalin son müsabakası da yine yarın 19.00-20.00 arasında Milli Eğitim Ortaokul Şubesi ile Jandarma arasında oynanacak.

FİNAL 5 HAZİRAN’DA

Tek maç eleme usulü ile oynanacak olan çeyrek final karşılaşmalarından galip ayrılan 4 takım, 2 Haziran 2014 tarihinde yarı finalde karşılaşacak. 5 Haziran’da ise final karşılaşması oynanacak.

GOL KRALLIĞI

Öte yandan, turnuvanın oynanan son müsabakalara göre gol krallığı tablosu ise şöyle oluştu: 14 golle Milli Eğitim İlköğretim Şubesi takımından Metin Yüksek 1’inci sırada, 12 golle zabıta takımından Serdar Cengiz ikinci sırada, yine 12 golle turnuvaya veda eden Bölge Trafik takımından Numan Erkan 3’üncü sırada, 9 golle Adliye takımından Hakan Yıldız 4’üncü sırada, 8 golle Adliye takımından Sedat Salacan 5’inci sırada, 7 golle Milli Eğitim Ortaokul şubesi takımından Y.Emre Açışlı 6’ncı sırada, 7 golle Milli Eğitim Lise Şubesi takımından Abdül Yıldız 7’nci sırada.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.