Kütükte Çıkan Figür Herkesi Şaşırttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütükte Çıkan Figür Herkesi Şaşırttı
 :
/ 4.447 Kez Okundu
| |

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, enstrüman yapımı için kesilen kütüğün gövdesinden çıkan kurt figürü görenleri şaşırttı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, enstrüman yapımı için kesilen kütüğün gövdesinden çıkan kurt figürü görenleri şaşırttı.
Ağaçtan telli saz ve hediyelik eşya imal eden Şahmerdan Gül, kestiği kütüğün ortasından çıkan kurt figürünü görünce şaşkınlık yaşadı. Yıllardır ağaca şekil verip enstrüman yaptığını söyleyen Gül, “Uzun yıllardır dut ağaçlarını kesip, saz ve benzeri telli çalgılar yapıyorum. Geçen gün bir yerden dut ağacı geldi. Dut kütüğünden saz yapmam istendi. Dut ağacı kütüğünü kestirdikten sonra ortasına baktığım da bir kurt figürü olduğunu görünce şaşırdım” dedi.
Kütüğü iki eşit parçaya ayırdığında bir tane daha kurt figürünün oluştuğunu fark edince daha çok şaşırdığını ifade eden Gül, “Şimdi iki tane kurt figürüm var. Bunları duvarıma astım ve aksesuar olarak kullanıyorum. Meslek hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Her iki doğal kurt figürünü görenler de hayretini gizleyemiyor” diye konuştu.
Kurt figürlerini satıp satmayacağı sorulan Gül, “Şu ana kadar satmayı düşünmüyordum. Meraklısı olanlar var. Özellikle bir partinin işareti olduğunu biliyorum. O partiden gelen arkadaşlara satabilirim” ifadelerini kullandı.
Figüre dikkatli bakıldığında, uyumakta olan bir kurt olduğu görülüyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.