Kuyumcular derneği başkanından altına yatırım yapacaklara tavsiye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kuyumcular derneği başkanından altına yatırım yapacaklara tavsiye
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eyl 2019 / Pzt 16:14
/ 6.680 Kez Okundu
| |

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Kani Kont yaptığı açıklamada altının güvenilir liman olduğunu ifade ederek yükselişin devam edeceğini ifade etti.

Kont altın fiyatlarında ciddi bir sıçrama olduğunu belirterek “Hepimizin uzun zamandır beklediği ve dile getirdiği üzere altın fiyatlarında ciddi bir sıçrama yaşandı. Bu sıçrama döviz ile çok alakalı olmayıp, altın madeninin dünya piyasalarında fiyatını belirleyen “ons” bazında yükselişidir. Kademeli olarak 1100-1200 $ ile başlayan bu yükseliş şu an için 1500 $ seviyelerinde gezinmektedir. Gerçek manada altının yükselmesi bu şekilde olur. Döviz fiyatlarının hareketiyle oluşan durumlardansa ons fiyatının hareketi dünya üzerinde daha oturaklı daha sağlam yatırım yapabilmenin önünü açar. Çünkü ons fiyatı küreseldir.”dedi.

ALTINA RAĞBET ARTTI

Altında rağbetin arttığını belirten Kont “Dünyada uluslararası ilişkilerin gergin bir pozisyonda seyretmesi münasebetiyle, güvenli liman olan altına rağbet eskiden olduğu gibi yine artmış, doğru zamanda doğru hamle yapabilen yatırımcılara kazandırmaya devam etmiştir. Gerek ekonominin ana etkenlerinden biri olması, gerek nakite hızlı döndürülebilmesi sebebiyle altına olan ilgi, modern dünya ayakta kaldıkça devam edecektir.” Dedi.

ALTINA YATIRIM YAPIN

İnegöllülere seslenen kuyumcular derneği başkanı Kani Kont altına yatırım yapmanın daha sağlıklı olduğunu belirterek “Kıymetli hemşerilerinize naçizane tavsiyemiz, uygun gördükleri miktarda, çok veya az demeden altına yatırım yapmalarıdır. Uzun vadeli düşünebildiğimizde altının en iyi yatırım araçlarından biri olduğunu tekrar hatırlatır, vatandaşlarımızın geçtiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehit ve gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.