Sinanbey Mahallesi’nde içme suyuna lağım karıştığı iddia edildi. Vatandaşlar kokudan şikâyetçi, yetkililer ise “klor kokusu” dediği öne sürüldü.
Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Sinanbey Mahallesi’nde içme suyuna lağım suyu karıştığı iddiası mahalle sakinlerini endişelendirdi. Haber hattımıza ulaşan bir takipçimizin aktarımına göre, son günlerde çeşmelerden akan su kötü kokuyor ve bu kokunun lağım kokusuna benzediği belirtiliyor.
VATANDAŞLAR TEPKİLİ
Çeşmeden akan sudan yayılan keskin ve rahatsız edici koku olduğu belirtildi. Birçok vatandaş, bu durumun sağlığı tehdit ettiğini belirterek BUSKİ’ye şikâyette bulundu.
BUSKİ ile görüşme yaptıklarını belirten takipçimiz BUSKİ yetkililerinin İddialara göre, “Biz de o suyu içiyoruz, o koku klor kokusu,” şeklinde yanıt verdiği öne sürüldü.
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL