Maaş zammı için bir çağrı daha geldi!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Maaş zammı için bir çağrı daha geldi!
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ağu 2023 / Paz 09:00
/ 1.623 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın ardından Cumhur İttifakı'nda BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den de zam çağrısı geldi.

Temmuz ayında emeklilere yapılan yüzde 25 oranında zammın yetersiz olduğu eleştirilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalışan ve emekli mağduriyetini yılbaşına doğru çözeceğiz" yanıtını vermişti. Cumhur İttifakı'nda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın ardından BBP lideri Mustafa Destici de ocak ayının geç olduğunu söyledi. Destici, "Ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genel seçimlerden sonra yurt gezilerinde ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Destici, emeklilerin maaş artışı taleplerini dile getirdiklerini belirtti. Emekli aylıklarına yılbaşından önce zam yapılması gerektiğini ifade eden Destici, "Biz ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.