Maaşlar yatırılmıyor iddiasına cevap geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Maaşlar yatırılmıyor iddiasına cevap geldi
#İnegöl | Haber Merkezi
10 May 2021 / Pzt 16:07
/ 4.954 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor’un sporcularına 4 aydır maaş yatırmadı iddialarına cevap geldi. Sporcuların 4 ay değil 2 alık maaşının yatırılmadığı açıklanırken, bunun nedeninin de devir işlemlerinden kaynaklandığı belirtildi.

Lige çok iyi başlayan daha sonra ligi 8. Sırada tamamlayan AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor Avrupa kapısından dönmüştü.
İnegöl Belediyespor başkanı Alper Taban AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden takımın önümüzdeki sezon AXA Sigorta Efeler Ligi’nde yer almayacağını açıklamıştı.

BURSA’YA DEVREDİLİYOR
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’un yarışma hakları Efeler Ligi’nden 1.Lige düşen Bursa Büyükşehir Belediyespor’a devrediliyor. Devir işlemi hakkında görüşmeler devam ediyor.

4 MAAŞ ÖDENMEDİ İDDİASI
İnegöl Belediyespor’da bu gelişmeler yaşanırken, sporcuların 4 aydır maaş alamadıkları iddiası ortaya atıldı.

4 MAAŞ DEĞİL 2 MAAŞ
Belediyespor yetkililerinden edinilen bilgilere göre sporcuların 4 aylık bir maaşlarının alamamaları söz konu olmadığı ifade edildi. Sporcuların 4 değil 2 aylık maaşlarının ödenmediği bunun nedeninin de devir işlemlerinden kaynaklı olduğu ifade edildi.

MAYIS VE HAZİRAN AYI TAMAMLANMADI
Sporcuların sözleşmelerinin Haziran ayında sona ereceğini ifade eden Belediyespor yetkilisi, Mayıs ve Haziran ayı tamamlanmadığı için zaten bu maaşların şuan yatırılması söz konusu olamaz dedi.

SPORCULARA DURUM ANLATILDI
Öte yandan İnegöl Belediyespor yönetimi süreç ile alakalı sporcuları bilgilendirdiği, sporcularında süreçten haberdar olduğu belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.