Mağdur çiftin imdadına İnegöl Belediyesi yetişti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Haz 2019 / Pzt 22:48
/ 27.203 Kez Okundu
| |

İnegöl’de yaşanan yoğun yağmur nedeniyle sokakta düğün yapamayan genç çiftin imdadına İnegöl belediyesi yetişti.

İnegöl’ün Orhaniye mahallesinde ikamet eden Haydar ve Nazar Ilgar çifti, evlerinin bulunduğu sokakta sağanak yağış nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalacaklardı ki, İnegöl Belediyesi yardımlarına koştu. Düğün tarihinin ertelenmemesi için İnegöl Belediyesi tarafından boş olan kapalı Merkez Pazaryeri düğün salona olarak tahsis edildi.

Genç çift, İnegöl Belediyesinin desteğiyle dünya evine girdi. Çiftçin düğününe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, çiftle çiftetelli oynadı.

Düğüne katılan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, “Akşamüzeri yaşanan yağış nedeniyle aile bizi ziyaret ederek bir istekte bulundular. Açık havada düğün yapamayacaklarını söylediler. Bizde Belediye Başkanımız Alper Taban’ın izniyle Merkez pazaryerimizi size tahsis ettik. Bizlerde mutluluğunuza ortak olalım istedik. Evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.

Damat Haydar Ilgar ise, “bugün yağış nedeniyle düğünümüzü ertelemek zorunda kalacaktık. Belediye Başkanımız bize Pazar yerini tahsis etti ve düğünümüzü yapıyoruz. çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gelin Nazar Ilgar da, belediyeye teşekkür etti.



Düğüne katılan Başkan Yardımcısı Kocaağa, genç çiftle çiftetelli oynadı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.