Mahalleli kazalardan bıktı, çözüm istiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ağu 2019 / Cmt 17:23
/ 6.713 Kez Okundu
| |

Anafartalar Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi yalanırken, mahalle sakinleri bölgede sürekli kaza olduğunu yetkililerin bir çözüm bulmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre kaza Anafartalar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Burhan Ş. İdaresindeki 16 ED 121 plakalı otomobil Anafartalar Caddesi üzerinden gelip Karanfil Sokağa dönmek isterken Anafartalar Caddesi üzerinden gelip Samda okulu istikametine doğru seyir halinde olan Mustafa A. İdaresindeki 38 PF 551 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile otomobil sürücüsü Burhan S. Yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından 112 acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlar çevredeki vatandaşların yardımı ile kenarı çekildi.

MAHALLELİ ŞİKÂYETÇİ

Öte yandan mahalle sakinleri yetkililerden cadde üzerine trafik ışıkları konması için birçok kez başvuruda bulundukları hala bir sonuç alamadıklarını ifade ettiler. Işık olmaması nedeni ile dönüşlerde kaza olduğu yolun karşısına geçmek istediklerinde tehlike atlattıklarını belirttiler.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.