Mahkemede FETÖ Mağduru Olduğunu Söyledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mahkemede FETÖ Mağduru Olduğunu Söyledi
01 Kas 2016 / Sal 17:54
/ 8.363 Kez Okundu
| |

İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalıştığı sırada zimmetine para geçirdiği iddiasıyla tutuklanan emekli sayman yargılanmaya başladı. İlk kez hakim karşısına çıkan şüpheli, savunmasında FETÖ mağduru olduğunu söyledi.

Yaklaşık 15 yıldan beri İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nde sayman olarak görev yapan 58 yaşındaki V.S. hakkında, evrakta sahtecilik ve paravan şirket kurarak, zimmetine para geçirme suçlarından soruşturma açıldı.

Zimmetine yaklaşık 5 milyon TL geçirdiği iddia edilen tutuklu sanık V.S, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmaya başladı. İlk kez hâkim karşısına çıkan şüpheli hakkında mahkeme heyeti tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

CEMAAT BASKI YAPTI

Duruşmada savunmasını yapan V.S, “40 yılın üzerinde görev yaptım. Bu süre içerisinde binlerce denetim geçirdim. Bu süre içinde hiç bir suçum olmadı. 2005 yılından sonra cemaat referansıyla atananlar üzerimde baskı yapmaya başladı. Tayin puanında Türkiye birincisi olmama ve Bursa merkeze atama talep etmeme rağmen bana tek tercih yapmam söylendi. Tercih dışı olan Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine atamam çıktı. Bu konuda dava açtım. Suçlamaların tamamını reddediyorum, beraatımı talep ediyorum” dedi.

Duruşmada, mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin bozulup serbest olarak yargılanmasına karar vererek, sanığın ifade ettiği faturaların temininin sağlanması için duruşmayı 8 Aralık 2016 tarihine erteledi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.