Mahmudiye Mahallesi’ne yeni otopark

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mahmudiye Mahallesi’ne yeni otopark
30 Mar 2017 / Per 12:44
/ 1.159 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından Mahmudiye Mahallesi mezarlık yanında bulunan boş alana otopark yapılması için çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmayı inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, "Bu anlayışla bugün de, Mahmudiye Mahallesi Mezarlık çevresinde belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen Otopark, Perde Duvar ve Parke Taşı Döşeme çalışmasını incelemek üzere buradayız. 
Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız.
Bugün burada yürütülen çalışmalar hakkında da sizlere kısaca bilgi vermek istiyorum;
Mezarlık ile sanayi dükkanları arasında kalan ve atıl durumda olan boş alanda çalışma yapılmakta. Toplamda 7 dönümlük bir alanda düzenleme yapılmakta. 
Bu alana 165 m uzunluğunda duvar, 1300 metre bordür, 300 metre yağmur oluğu, 4050 metrekare 8’lik parke taşı (yol ve otopark için), 1030 metrekare 6’lik parke taşı (kaldırım için) ve 60 adet ağaç dikimi yapılacak.
Mahmudiye Mahallemizde yürütülen bu çalışmanın yaklaşık maliyeti ise 150 bin TL’dir
İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında siz vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. 
Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Yapılan çalışmanın başta İnegöl’ümüz olmak üzere Mahmudiye mahallemize hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle, saygılarımı sunuyorum."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.