Mahmut Demirtaş; Birleştirici Olacağız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mahmut Demirtaş; Birleştirici Olacağız
02 Nis 2018 / Pzt 11:57
/ 14.358 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi odası meslek komite seçimlerinin ardından 3 meclis üyesi çıkartan turuncu listenin başını çektiği Mahmut Demirtaş, ilk açıklamasında birleştirici olacaklarını ifade etti.

İnegöl Ticaret ve Sanayi odası meslek komite seçimlerinde sandıktan mavi ve beyaz grubun istediği sonuçlar çıkmayınca gözler turuncu listeye çevrildi.

Turuncu listede bütün gözlerin çevrildiği Mahmut Demirtaş ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Birleştirici olacaklarını ifade eden Mahmut Demirtaş “Taraf kavgasından ziyade birleştire bilici ne olabilir bununla alakalı düşüncelerimiz var. Her hangi bir durum ile alakalı şuana kadar görüşmedim. Ben İnegöl’de herkesin esnaf kardeşiyim. Oradaki tüm meclis üyeleri bizim abilerimiz kardeşlerimiz esnaf arkadaşlarımız. İnşallah hep beraber oturacağız bizim ne yapmamız gerekiyorsa inşallah el birliğiyle istişare ederek sonuca gideriz. Şuan biraz kafamı toplamak istiyorum 1-2 gün düşünmek istiyorum.

Toplam 47 meclis üyesinin bulunduğu İTSO meclisinde beyaz liste 22 mavi liste 22 turuncu liste ise 3 meclis üyesi çıkarttı.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.