Mahmutoğlu Tekstil 24 Personel Alımı Yapacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mahmutoğlu Tekstil 24 Personel Alımı Yapacak
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Haz 2024 / Pzt 14:49
1 dk okuma / 8.700 Kez Okundu
| |

Mahmutoğlu Tekstil 24 Personel Alacak: İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Mahmutoğlu Tekstil, 24 yeni personel alımı yapacak.

 

İş arayan ve işvereni buluşturmaya devam eden İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan Mahmutoğlu Tekstil fabrikasının 24 personel alımı yapacağını duyurdu.

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi’nin Katkıları

İnegöl Belediyesi’nin 2018 yılı Kasım ayında kurduğu İstihdam Merkezi, İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. İş arayan vatandaşları ve eleman arayan firmaları buluşturan bu merkez, Mahmutoğlu Tekstil'de çalışacak 24 personel için yeni bir iş duyurusu yaptı.

Alınacak Personel Nitelikleri

İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Mahmutoğlu Tekstil firması 5 farklı alanda personel alımı gerçekleştirecek. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

JET boya makinesi operatörü: 4 kişi

Baskı operatörü: 4 kişi

Baskı boya mutfağı: 4 kişi

Şardon operatörü: 8 kişi

Ram operatörü: 4 kişi

Toplamda 24 erkek personel alımı yapılacak olan firmada, 3 vardiya çalışma sistemi uygulanmakta ve servis imkanı da bulunmaktadır.

Başvuru Tarihi ve Yeri

Mahmutoğlu Tekstil firması personel alımı için başvurular, 13 Haziran Perşembe günü saat 14.00’da İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası zemin katındaki çok amaçlı salonda alınacak. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 numaralı telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi’ne ulaşabilirler.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.