Mal varlıkları nedeni ile yardım çıkmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mal varlıkları nedeni ile yardım çıkmadı
15 Eyl 2017 / Cum 09:44
/ 18.985 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan ve arife günü Soğukdere mahallesinde yangında evleri yanan aileye yardım çıkmadı.

Evlerinin yandığından dolayı mağdur durumda olduklarını ifade eden a ile için devreye giren yetkil iler a ilenin mal varlığı nedeni ile yardım yapılmaktan vazgeçildi.

Yapılan resmi araştırmalar sonucunda, Bali a ilesinin bir takım mal varlığına sahip olduğu belirlendi. Haberin ardından Bursa Valiliği talimatıyla İlçe Kaymakamlığı, A ile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlüğü, İnegöl Belediyesi a ile için seferber oldu. Resmi kurumlarca a ilenin sosyo-ekonomik durumu araştırıldı. Yapılan resmi araştırmalar sonucunda a ileye ait 2015 model traktör, 3 adet otomobil, 50 dönüm arazi, meyve bahçeleri, 60 adet küçükbaş hayvan ve İnegöl merkezde bir adet eve sahip oldukları ortaya çıktı. A ilenin durumunun, devletin Sosyal ve Yardım Kuruluşlarının yardım etme kriterlerine uymadığı öğrenildi. A ile ile yapılan görüşmede, mal varlıklarını yalanlamadıkları, borç ile mal varlıklarının alındığını söyled iler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.