Manavlar iftarda buluştu
01 Tem, 2016 / Cum 01:07
/ 489 Kez Okundu
| |

İnegöl Manavları Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftarda dernek üyeleri bir araya geldi.

Nikah Salonu önünde açık havada düzenlenmesi planlanan ancak hava şartları nedeniyle Alyans Düğün Salonu’na alınan iftara Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek temsilcileri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

DÜŞMANLARIMIZI YERLE BİR EDECEĞİZ

İftar yemeğinin ardından konuşan Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz yemeğe katılanlara teşekkür ederek, “Ramazan ayı paylaşmanın, kardeşliğin ve huzurun olduğu bir aydır. Bizlerde Müslüman Türk milleti olarak bu güzel günleri en güzel şekilde değerlendiriyoruz ve soframızı paylaşıyoruz. Önceki gün İstanbul’daki patlamada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Biz ülke olarak düşmanı bol bir milletiz. Düşmanımız tarihte hiç bitmedi ve bitmeyecektir. Ama Türk milleti düşmanlarını her zaman olduğu gibi yerle bir edecek, bu bayrak inmeyecektir, bu ezanlar susmayacaktır. Biz hiçbir zaman diz çökmedik, yine de çökmeyeceğiz. Biz her zaman devletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir araya gelmemizde emeği bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

RABBİM BİR DAHA BÖYLE ACI GÖSTERMESİN

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise Ramazanın bereketinden faydalanmak için bir arada olduklarını söyleyerek, “İftar yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Atatürk Havalimanı’nda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim bize bir daha böyle bir acı göstermez inşallah. Biz ayrıca İnegöl’deki yarımlarımızın yanı sıra yurt dışında da Müslüman kardeşlerimize erzak yardımında bulunuyoruz. Bizde giderek onların sofralarına misafir oluyoruz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.