Manavlardan Polis Merkezine Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Manavlardan Polis Merkezine Ziyaret
08 Nis 2016 / Cum 12:11
/ 433 Kez Okundu
| |

Polis teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İnegöl Manav-Türkmen Kültür Ve Dayanışma Derneği Alanyurt Polis karakolunu ziyaret etti.

negöl Manav Türkmen Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ve yönetimi Türk polis teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İnegöl Alanyurt Polis Merkezine sürpriz bir ziyarette bulundu.  Yapılan ziyarette görevli emniyet görevlilerine çiçek takdim edilerek baklava ikramında bulunuldu.

 

 Dernek Başkanı Erdoğan Kızmaz yaptığı açıklamada; İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Denetim Kurulu ve Gençlik Kolları arkadaşlarımızla beraber Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Emniyet teşkilatımıza sürpriz bir ziyarette bulunduk.

         Son zamanlarda artan terör olayları ve gelen şehit haberleri bizleri fazlasıyla üzmektedir. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz, yaralı güvenlik görevlilerimize acil şifalar diliyoruz. Bir an evvel bu terörün bitmesi hepimizin isteği. Bu güzel ülkemizde kardeşçe yaşamak istiyoruz. Tabii ki görevlerinin başında canları pahasına bizlerin güvenliğini sağlamak için gece gündüz özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatımıza biraz moral vermek ve onların her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Allah onlardan razı olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizler her zaman ve her yerde Emniyet teşkilatımızın yanındayız ve yanlarında olacağız. Allah bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermesin, bu vesileyle Emniyet Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümlerini kutluyoruz. Dedi.   

inegolonline.com/diger_resimler/842016-121033_480641.jpg" style="height:337px; width:600px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.