Manisa’nın milletvekili şovunu yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Manisa’nın milletvekili şovunu yaptı
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Tem, 2019 / Cum 15:33
/ 4.453 Kez Okundu
| |

Alman basınında neredeyse her gün gündeme gelen otomotiv devi Volkswagen’in Türkiye’ye 1.3 milyar euroluk yatırım yapacağı ve kurmayı planladığı fabrika için de Manisa’yı seçtiği iddiaları kentte heyecana neden olurken Manisa milletvekili AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur sosyal medya hesabından Volkswagen’in amblemini paylaşarak ’Yükleniyor’ anlamına gelen İngilizce ’Loading’ yazarak dikkat çekmişti.

Otomotiv devi Alman Volkswagen firmasının yeni yatırım için Manisa'yı seçtiğinin iddia edilmesi Manisa iş dünyası ve vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandı. İş dünyası Manisa'nın doğru bir tercih olduğunu belirtirken vatandaşlar da yapılacak yatırımın hem Manisa hem de Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

EN AZ 5 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI

Yaklaşık 1,3 milyar euroluk yatırımla en az 5 bin kişiye istihdam sağlanacağı öğrenilirken Volkswagen'in sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi birçok talebinin olduğu belirtildi. Firmanın konut talebi üzerine Yunusemre Belediyesi ve OSB'nin görüşmelerde bulunduğu öğrenilirken, fabrikanın kurulacağı alanın resmi olarak açıklanmamasına rağmen yerinin de belirlendiği iddia edildi.

BAYBATUR MESAJI  VERDİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da 13 Temmuz'da sosyal medya hesabından Volkswagen'in amblemini paylaşarak 'Yükleniyor' anlamına gelen İngilizce 'Loading' yazarak dikkat çekmişti.


İNEGÖL’ÜN ADI GEÇİYORDU

Volkswagen AG yeni fabrika yatırımı için kararını Türkiye’den yana kullandı. Türkiye’de yatırım için alan arayan şirket yetkililerine yapılan sunumda İnegöl’ün de yer almıştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.