Maskeli hırsızlar bakın nasıl yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 Tem, 2017 / Çar 18:29
/ 1.287 Kez Okundu
| |

Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan markete hırsızlık amacıyla giren 5 şüpheli, jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çeltikçi Mahallesi’nde Hüseyin O.’ya ait markete sabaha karşı gelen 2 şahıs, kapıyı zorlayarak içeri girdi. Bu sırada alarm sisteminin devreye girmesiyle şüpheliler bir şey alamadan işyerinden çıkarak kaçtı.

Hırsızlıktan haberi olan işyeri sahibi durumu jandarmaya bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, iş yerinde bulunan kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu şüphelilerin geldiği aracı tespit etti.

KAMERALAR ŞÜPHELİLERİ ELE VERDİ

Güzergâhtaki kameraları da tek tek inceleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı aracın olay bölgesinden geçtiğini belirledi Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren ekipler, plaka sorgusundan aracın kiralık olduğu ortaya çıktı.

ARAÇ KİRALIK ÇIKTI

İnegöl’de faaliyet gösteren bir Oto Kiralama şirketinden aracın hırsızlıktan 2 gün önce R.E. (25) isimli şahıs tarafından tespit edilmesi üzerine harekete geçen ekipler, istihbarı ve gayretli çalışmalar neticesinde şüpheliyi İnegöl merkezindeki ikamet adresinde yakalayarak gözaltına aldı.

5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Şüphelinin verdiği ifadesinden yola çıkan jandarma ekipleri, olaya karışan diğer 4 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan R.E., B.Ç (21), H.Ç (19), 0.D (18) ile H.Ç. (17) adliyeye sevk edildi.

inegolonline.com/ haber_diger/11_8.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.